Audities

Aanmelden voor de audities is niet meer mogelijk! In het nieuwe seizoen (2018-2019) is aanmelden voor de productieklassen weer mogelijk. 

Heb jij al theaterervaring en ben je toe aan een nieuwe uitdaging?
Schrijf je dan in voor de auditiedag en maak kans om mee te spelen in een van onze productieklassen. Tijdens de auditiedag volg je in een groep een aantal workshops en laat je je eigen voorbereide stuk zien. Na de auditiedag bepalen de docenten of je bent toegelaten tot een van de productieklassen en zo ja, in welke. De auditiedag vindt plaats op 23 september 2017.

Dit seizoen zijn er twee productieklassen waar je auditie voor kunt doen: Productieklas toneel of Productieklas musical.

Productieklas toneel 
Wil je van je toneelhobby misschien je werk maken en droom je van een toneelcarrière? Dan is deze productieklas wellicht iets voor jou!

 • Leeftijd: 12+
  Repetitiedag/tijd: Donderdag 19u45 – 21u45 uur
  Kosten: Tot 21 jr. €380 / *Vanaf 21 jr.€459,80

  Klik op onderstaande knop voor alle informatie over deze productie.
  + meer info over onze betrokkenheid bij T3 krijg je tijdens de auditiedag en/of 1ste bijeenkomst

Productieklas musical
Hou je van zingen, acteren én dansen en ben je benieuwd op wat voor manieren je deze 3 disciplines allemaal kunt combineren? Geef je dan op voor de productieklas musical!

 • Leeftijd: 12+
  Repetitiedag/tijd: Maandag 19u30 – 21u30
  Kosten: Tot 21 jr. €380 /  *Vanaf 21 jr. €459,80

  Klik op onderstaande knop voor alle informatie over deze productie.

Hoe nu verder?

 • Download het auditieformulier op de inschrijfpagina en vul het in.
 • Na versturen ontvang je een ontvangstbevestiging. Daarna word je aanmelding en motivatie beoordeeld.
 • Vlak voor de auditiedag ontvang je een uitnodiging met daarin datum, tijdstip, het programma en hoe je je dient voor te bereiden.
 • De auditiedag vindt plaats op 23 september 2017 en duurt de hele dag. Bij binnenkomst meld je je bij de inschrijfbalie en ontvang je een sticker met een auditienummer die je zichtbaar draagt. Tevens hoor je in welke groep je bent ingedeeld. Daarna volg je verschillende verplichte workshops en laat je je voorbereide stuk zien. Tijdens de auditiedag zijn er juryleden aanwezig die je prestaties beoordelen.
 • Zorg zelf voor eten en trek gemakkelijke kleding aan!
 • Na de auditiedag wordt er door juryleden en regisseurs besloten of, en in  in welke groep je wordt geplaatst. Je wordt hierover per mail geïnformeerd. Indien je bent geselecteerd, ontvang je een definitief inschrijfformulier en meer info over de productielessen.
 • Indien je wordt afgewezen, krijg je van ons een advies en kun je wellicht instromen in één van de toneellesklassen van onze school.

Ten slotte wensen we je alvast veel succes!

 

*Leerlingen vanaf 21 jaar betalen 21 procent BTW